Γιατί πως αρρωσταίνουμε;

Δεν πρέπει να απορούμε γιατί είμαστε άρρωστοι, αλλά για το πως κατορθώνουμε και επιβιώνουμε με τον αφύσικο και ανθυγιεινό τρόπο ζωής που ζούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι καπνίζουν και η διατροφή τους είναι φρικτή, τρώνε καθημερινά κρέας, το οποίο αποδεδειγμένα προκαλεί καρκίνο, καρδιοπάθειες και άλλες αρρώστιες. Γιατί όλα αυτά; Γιατί δεν υπάρχει προληπτική ιατρική. Η ιατρική που εφαρμόζεται σήμερα παγκοσμίως καταπολεμά τα συμπτώματα των ασθενειών χωρίς να απομακρύνει την αιτία, που είναι η ανθυγιεινή ζωή. Έτσι η αρρώστια μετατρέπεται σε μια Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι που κόβουμε ( μια αρρώστια εξουδετερώνουμε ), δύο κεφάλια ( δύο αρρώστιες ) εμφανίζονται σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός μας. Αυτό συμφέρει και την εμπορευματοποιημένη Ιατρική.

Αποτέλεσμα: Οι ασθενείς δολοφονούνται μαρτυρικά στα σύγχρονα νοσο-θανατο-κομεία και οι φαρμακοβιομηχανίες και οι μεγαλογιατροί θησαυρίζουν. Ως πότε;

Οι στατιστικές υπηρεσίες μας πληροφορούν ότι η καθιερωμένη Ιατρική αποτελεί παγκοσμίως την κυριότερη αιτία ασθενειών και θανάτων.

Στοιχεία για αυτό το θέμα στο www.lef.org

Στην Ελλάδα, κάθε μέρα 30 Έλληνες χάνουν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι αρρωσταίνουν βαριά από λανθασμένη ιατρο-φαρμακευτική αγωγή (ιατρο-γενείς ασθένειες). S.O.S.: Κάθε ιατρική διάγνωση να ελέγχεται τουλάχιστον από τρείς άλλες διαγνώσεις. Να προηγούνται οι φυσικές θεραπείες. Στην απελπιστική κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, τη σωτηρία μάς την προσφέρει η φυσική, υγιεινή ζωή και η φυσική θεραπεία των ασθενειών.